Collecte week Oranjefonds


Evenementgegevens


Collectanten gezocht!

Vele vrijwilligers zetten zich belangeloos in voor het NAH Forum Almere om de belangen van NAH’ers en hun naasten te behartigen. Maar om onze activiteiten te kunnen uitbreiden, zijn naast de inzet van vrijwilligers ook financiële middelen nodig. Daarom doen wij mee aan de collecte van het Oranjefonds.

Help mee!

Heb jij in de week van 11 t/m 15 juni 2019 een paar uurtjes over en wil je ons helpen? Neem dan contact op met Nicolette Slop (06-36465022) en meld je aan als collectant. Wij collecteren in de Oostvaardersbuurt en Sieradenbuurt.

Online doneren

Heb je geen tijd om als collectant langs de deuren te gaan, maar wil je ons wel financieel steunen?

Online doneren kan nu al!

Wat doet het Oranjefonds

Het Oranje Fonds steunt sociale projecten die mensen echt met elkaar verbinden. Dat doen zij met geld, kennis en aandacht. Want als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor. Uniek aan de Oranje Fonds Collecte is, dat 50% van de opbrengst naar ons eigen maatschappelijke project gaat. Dus naar de inzet van herkenning en erkenning van niet-aangeboren hersenletsel (NAH). De andere 50% besteedt het Oranje Fonds aan sociale projecten binnen de provincie. Denk bijvoorbeeld aan projecten die eenzaamheid onder ouderen tegengaan. Op deze manier zorgen wij er samen met het Oranjefonds voor dat niemand in Nederland er alleen voor hoeft te staan!