Het NAH Jongeren Café: een succes!

Vorige maand was de kick-off van het NAH Jongeren café. Een gezellige avond waar jonge NAH’ers in een prikkelarme omgeving, onder het genot van een hapje en drankje, gezellig konden kletsen met leeftijdsgenoten die ook NAH hebben. De avond werd een succes! Met veel bezoekers, vraag naar meer avonden en zelfs het verzoek om een NAH Café voor volwassenen te organiseren.

Succesvolle kick-off

Vol trots kijken wij terug op het eerste NAH Jongeren Café, dat in april plaatsvond en door 29 mensen werd bezocht. Meerdere jongeren hadden een aantal van hun naaste meegenomen. Ook waren er verschillende zorgverleners aanwezig, die allemaal het initiatief voor een NAH Jongeren Café ondersteunen. Het was een gezellige avond, waar in een informele setting ervaringen zijn uitgewisseld, maar waar vooral ook gezellig gekletst en gelachen werd door lotgenoten, hun familie en vrienden en zorgverleners.

De overgebleven snacks zijn na afloop van de kick-off aan een initiatief voor minderbedeelde gezinnen geschonken, die toevallig op dezelfde avond een bijeenkomst hadden. Want ook dat past in de visie van het NAH Forum: niemand staat er alleen voor.

Het vervolg

Het bezoekersaantal van de kick-off geeft aan dat er voldoende vraag is naar een NAH Jongeren Café. De meeste jongeren gaven meteen na de kick-off ook aan dat zij uitkeken naar het volgende Café. Daarom zetten wij het NAH jongerencafé met enthousiasme door! Afgelopen donderdag vond het tweede NAH Jongeren Café plaats: wederom een gezellige en goedbezochte avond.

En we zijn nog lang niet klaar! Want om aan de behoefte van de NAH-jongeren te voldoen staat er vanaf nu elke tweede donderdag van de maand, voor heel 2019, een NAH Jongeren Café gepland.

NAH-café volwassenen

Het enthousiasme beperkt zich echter niet tot de jongeren. Het succes van het NAH Jongeren Café heeft ook volwassenen bereikt. Zij hebben aangegeven ook behoefte te hebben aan een NAH-café. Uiteraard willen wij hier graag gehoor aan geven. De mogelijkheden hiervoor worden onderzocht, zodat we hopelijk op korte termijn kunnen starten. We houden je hierover op de hoogte via onze website en facebookpagina.

Wil je ook aanwezig zijn bij het NAH Jongeren Café?

Dat kan! Het NAH Jongeren Café vindt elke tweede donderdag van de maand plaats. Ben je tussen de 16 en 27 jaar en heb je NAH? Dan ben je van harte welkom. De toegang en je eerste drankje zijn gratis. En natuurlijk zijn ook je ouders, broers en zussen, verzorgers, vrienden en andere bekenden van harte welkom.

Datum: elke tweede donderdag van de maand (zie ook onze facebookpagina en website www.nahforumalmere.nl)

Tijd: 19:00 tot 21:00 uur

Locatie: ’t Kardoes, J.G. Suurhoffstraat 45, 1314 NR Almere-Stad

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *