Kick-off NAH jongeren café


Evenementgegevens


Op donderdag 11 april a.s. vindt het eerste NAH-jongerencafé in Almere plaats. De avond is bedoeld voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). 

Het NAH Forum Jongeren is onderdeel van het NAH Forum Almere, en ondersteunt jongeren met NAH om de regie op hun eigen leven weer terug te krijgen. Uit eigen ervaring weten de vrijwilligers van het NAH Forum Jongeren dat de klachten van niet-aangeboren hersenletsel vaak niet begrepen worden. Daarom organiseert het NAH Forum Jongeren een informele avond, waar jongeren met NAH gezellig kunnen kletsen met leeftijdsgenoten die dezelfde strubbelingen ervaren.

Het NAH-jongerencafé vindt plaats op donderdag 11 april, van 19:00 tot 21:00 uur. Locatie: ’t Kardoes, J.G. Suurhoffstraat 45 in Almere. De toegang en het eerste drankje zijn gratis. Opgeven kan tot uiterlijk 4 april a.s. via het emailadres jongeren@nahforumalmere.nl. Familieleden en vrienden van de NAH’er zijn ook van harte welkom. Er wordt wel verzocht om in de email te vermelden met hoeveel personen je komt.

Heb je vragen over het NAH jongerencafé? Neem dan contact op met Maikel, hij beantwoordt ze graag. Je kunt hem bellen op telefoonnummer 06 – 24 34 35 44.